Problem för tillfället med att visa bildspel på hemsidan :-(

EDIT:
Problemet är löst. Först trodde WordPress-supporten att jag lagt in för stora bilder, men det visade sug att så var inte fallet. Felet låg i det template jag använder och detta fixade den amerikanske supporten till. (Ska man ha allt gratis så är det får man vara utan svensk support …) Här sitter nu alltså en jättebelåten jag. Bara tanken på att jag som de förvarnade mig om först, få rensa ur och sedan ladda upp igen alla mina bilder, 1300 – 1400 bilder och inte minst att få  in dem på rätt plats igen – sånt gör man inte på en kafferast. 😦
Gör en edit här i st f att lägga in ett extra inlägg, enbart för att tala om att allt ordnat till sig för en mycket belåten jag …
SLUT EDIT

Upptäckte idag att samtliga bildspel, totalt ett femtiotal kanske, hade försvunnit. Det här är en gratisblogg från wordpress.com. I och med detta är min enda tillgängliga support ett amerikanskt forum för wordpress.com. Har lagt in en tråd på det forumet, men den första hjälp jag fick hade inte behörighet nog att göra den undersökning som måste till, så jag får vänta. Beskedet jag fick var att jag inte bör göra något innan behörig hjälp kommer. Gör jag något så åker jag bara nedåt i kön. Så ”be patient” var hennes råd. Alltså bara att vänta och hoppas på det bästa. Hon nämnde bl a att det finns en risk att jag måste rensa mitt bibliotek och sedan lägga in allt på nytt. Kollade nyss och där finns ca 1500 bilder, så ingen snabbis direkt att sedan ladda upp och lägga in en så stor mängd bilder. om jag nu tvingas till en så drastisk åtgärd. Därefter fixa till ett femtiotal bildspel igen …

Det bästa är att inte bry sig just nu. Oroar jag mig nu och allt ordnar sig lättare än jag nu tror, så har jag oroat mig i onödan. Blir det enligt sämsta scenariot, så blir det så – oavsett om jag oroat mig eller ej. De bilder som inte ingår i bildspel finns kvar och kan ses utan problem, så ett alternativ skulle kanske vara att lägga in alla bildspelens bilder som lösa bilder? Ja,det spörs …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.