Lägger in lite mer om Runkeeper och våra promenader

Ja, här lite mer om våra promenader, tillagt april 2015 Som sagt, motion är viktig för för alla. Går man dessutom på LCHF så blir motion minst lika viktig. Golf april till november, som ifjol blev det motsvarande 75 st 18-håls rundor. December till april är det promenader som gäller. Vi brukar variera med lite olika turer här i Uddeholm. Södra gärdet, Melltorp – Stjärn, Stjärnsfors och så snart snön är borta även Klarälvsbanan. Vi går nog i snitt fem dagar i veckan under dessa fem månader, ger totalt en 50-60 mil under vinterhalvåret. Laddade för ett par veckor sedan ner Runkeeper, en gratisapp till mobilen. http://runkeeper.com/ Den appen följer på ett förträffligt sätt upp våra promenader. Mest intressant är ju hur långa våra olika promenader är. På köpet får vi avverkad sträcka och gånghastighet var 5:e minut. Vid avslutad aktivitet visar den vår gångväg på en karta, plus total tid, sträcka, förbrukat antal kalorier och hastighet. I bilden nedan har jag satt ihop några skärmdumpar från mobilen, som visar några av våra turer. Överst visas sträcka i km och därunder tiden i timmar och minuter och därunder hastigheten i min/km. De dagar vi tagit lite fler bilder – så har såklart hastigheten blivit klart lägre. En riktigt bra gratisapp! Klicka på bilden så blir den större.Promenader Runkeeper

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.