Idag uppdaterades humorsidan – nedan ett par exempel …

Idag lade jag in en del av både gammalt och nytt på Humor-sidan. I första hand lade jag till en del till av kontorsfolklore, sånt man fick sig tillsänt en hel del under alla år på jobbet. Här ett par exempel …

Om ideologier_mindre

Matematikundervisningens utvecklingJa, egentligen känns det inte så lite fel att ”Matematikundervisningens utveckling” ens ska kunna hamna under en humorsida, eftersom matematik självklart tillhör ett av skolans verkliga kärnämnen. Här borde självklart utvecklingen (grundskolans utveckling) normalt sett gått år ett helt annat håll – för även om där finns massor med ironi, så lite sanning ligger väl trots allt i botten här ? 😦 

Att jag sedan lagt in det under humorsidan är avhängigt det faktum att det ingår under Kontorsfolklore, som i sig  bygger på humor och därmed ligger under Humor-menyn. Men, bortser man från en liten släng av allvar i botten, så är det trots allt riktigt kul läsning …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.