Fas 2, multigympass inför årets golfstart inledd ;)

LÄGESRAPPORT

Igår gick jag från fas 1 mängdträning (stavgång nästintill varje dag) in i fas 2, uppbyggnadsfasen … Den omfattar utöver våra promenader, även övningar i mitt multigym. Har gjort så sedan 15 år tillbaka. Det blir ca 1 timme i multigymet runt tre dagar i veckan, fram tills golfen börjar. Då och då ställer jag efteråt upp för posering med muskelspel, något som Natalia självklart uppskattar! Detta trots odeffad och än så länge med 1-ribbsmage. 

Ärligt talat råkade jag ut för både tennisarm och höftproblem när jag drog igång med golfen vid sekelskiftet. Något som jag faktiskt helt undvikit mu sedan jag 2005 började träna i multigymet. Men ingenting hjälper förstås mot dessa självförvållade skador, som jag då och då drar på mig under säsongen.
 

Fas 3, den mentala biten lägger jag in senare, Tidspressad, max 1 minut före varje tävling – om jag inte råkat vakna för sent alltså.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.