I lördags besökte vi Oxhälja – Sveriges största marknad

 

Ja, med ca 1500 knallar och tivolin är Oxhälja i Filipstad Sveriges största marknad, alltså större än Kiviks marknad och med anor från 1600-talet. Den infaller alltid första lördagen i september, så i lördags var vi där och gjorde en del inköp. Som du kan se nedan, tog vi samtidigt en lite bilder. Ett besök där ger en rejäl motionsrunda, inte minst om man är i behov av bilparkering och dessutom vill ta del av allt. Det kom en regnskur när vi var där och vissa försökte faktiskt ta sig fram med paraply i trängseln.

Klicka på bild, för att få den större och bläddra sedan framåt och bakåt med pilarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.