Fann igår min gamla julenkät från tiden på golf.se forum

Här ett minst sagt lite udda inlägg. Var igår, för första gången på något år, uppe och kikade på bilder jag har liggande på Photobucket. Fann då resultat från en ultraminienkät jag gjorde under tiden på SC (Speakers Corner) på golf.se forum.
Blev nyfiken vilket år jag gjorde enkäten och det visade sig vara 2005 – alltså för exakt 10 år sedan! Usch vad tiden går fort. 😦 Enkäten var som sagt bara en lite kul idé och resultats tillförlitlighet därefter … Självklart behövs det en åtskilligt större och mer varierad population, än några deltagare på golf.se Speakers Corner, för att resultatet ska anses var statistiskt säkerställt. 😉

Min Julenkät på golf.se SC Julmat
Min Julenkät på golf.se JuldryckMin Julenkät på golf.se SC JulhälsningMin Julenkät på golf.se SC JulgranMin Julenkät på golf.se Julklappar

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.