Bästa trafikvarning för barn …

Efter en tur i skogen fann vi i Tjärntorp, norr om Uddeholm, EN FANTASTISKT BRA VARNING FÖR BARN I TRAFIKEN  SKYLT. Den känns så bra att den bara måste delges flera än de som råkar ha vägen förbi Tjärntorp. Där ligger väl en 5 – 10 hus och vägen där tillhör väl knappast de mest trafikerade. Men sånt kan ju inbjuda till helt onödigt hög hastighet. Natalia var som vanligt på alerten med kameran och tog en bild – en bild som fler än vi borde få ta del av.

Dockan i Tjärntorp

Detta trots att även nedanstående, mer gängse, varningsskylt också är mycket bra …

Lekande barn Gängse skylt
PS: Själv har Natalia sedan flera år tillbaka en gammal uttjänt docka (bild nedan) placerad nedanför huset ned mot älven. En docka som hon säger ska skydda oss. Från näcken? Vi har klarat oss bra, så den verkar funka. 😉

2011_05_08 Dockan vakar över ån

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.