Bilder från kvällens allsång i Blinkenbergsparken i Hagfors

 

Det är inte bara Skansen och Liseberg som har allsång under sommaren. Kenny Ludvigssons allsångskvällar i Blinkenbergsparken har sedan många år blivit en tradition. Ikväll, onsdag 2 juli 2014, var vi dit och lyssnade på fin underhållning, plus att vi deltog i allsången. Kul att hänga med och sjunga, även om rösten inte blivit bättre direkt de senare år …

Temat för kvällen var Stefan Borsch, programledare som vanligt Kenny Ludvigsson. Pernilla Ingvarsdotter bidrog med mycket fin sång och var dessutom den som regisserat programmet och dagens gäst var Stefan Möllberg, känd från åtskilliga år i Hülphers. Och med fanns såklart också ett husband, men tyvärr missade jag medlemmarnas namn L Det blir två onsdagar till nu under juli. Nästa onsdag, 9 juli, en viskväll och sista onsdagen, 16 juli, är Ann-Christine Wiklander och Erik Lihm gäster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.