Bill Gates fick W8-problem

Här ett litet udda inlägg på den här sidan, men när Bill Gates fick problem med att installera och komma igång med Windows 8 – då, då, då … Det här borde nästan hamnat under Humor-sidan på menyn 😉
http://www.newyorker.com/online/blogs/borowitzreport/2014/02/gates-spends-entire-first-day-back-in-office-trying-to-install-windows-81.html

Det faktum att MS grundare, supergeniet Bill Gates, får problem med att komma igång med Windows 8, måste väl vara något av det bästa som kan hända! Kanske, kanske, MS nu faktiskt måste  börja inse att det inte räcker med att de själv vet allt bäst – utan att det är självklart mycket hög tid att IT-jätten dessutom börjar ta till sig av hur deras kunder upplever MS-produkterna. Till nu har det väl bara varit produkter från typ Apple, Google och Mozilla, som fått dom att ta till sig av andras idéer och få till förbättringar. 😦

Köpte själv för någon vecka sedan en ny laptop med HDMI för att kunna se OS (Har inte TV3 och kände inte för ett 24-månaders abonnemang hos Viasat, utan tog nu 1 månad Viaplay)  – och fick sitta en bra stund innan jag kom på hur man drog fram Kontrollpanelen. Ja, nu är man självfallet hästlängder från någon Bill Gates och äldre än han till på köpet – men ändå … Ett nytt supermodernt OS som Windows 8, borde vara lätt att konfigurera och hantera även för oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.