Rally Sweden prio nr 1 nu …

Ja, från onsdag 5 feb till lördag 8 feb är det rallyfeber i Hagfors. Här lite bilder och annat, som speglar mina kontakter med rallyt.
Min första kontakt med rallyt var som P-vakt på Uddeholms GK (golfklubb) i samband med shake down i Råda. Trevligt och bra för klubben, men knappast något att läsa om. Ja, där anlände i vanlig ordning en del gamla storheter inom svenska rallyt, såsom ”Nalle” Johansson, Per Eklund och andra. Näst intill pinsamt när en kompis säger ”Såg du inte att det var Per Eklund? ”Nej” …  😦  Kände igen honom när han parkerade hos oss för något år sedan, men inte nu. Vem av oss två som blivit så mycket äldre låter jag vara osagt 😉

Idag, fredag 7 feb., tog vi bilen till Service Park (Hagfors flygplats ca 3 km hemifrån). En som vi båda tyckte trevlig utflykt, där vi samtidigt tog lite bilder. Här nedan några av bilderna …

 

Sedan drog vi nästan på direkten till sprinten på Hagforsvallen. Då hade det tyvärr börjat snöa och duggregna 😦 Kameran är bra, men tyvärr inte vattentät.
Tog trots allt några enstaka bilder som jag visar nedan. Ja, jag tog ytterligare några, men hur blir bilden om bilen är snabbare än fotografens motorik ;-). Stämningen där uppe var som vanligt mycket god, men volymen på högtalarna gjorde sannolikt att ytterligare ett antal i publiken (utöver mig alltså …) kanske drog på sig tinnitus. 😦

Arrangörer verkar rädda för att det inte ska bil nog till ”drag” – och brassar på. Tvivlar på att någon kollar volymen? Vi promenerade upp – och redan vid f d Petter Fridmans uppe på Mana, kände jag att nu måste jag bara sätta i örontussar … 😦

 

Utöver detta har vi under rallyt haft 7 gäster från Röda Korset. Varje gång jag frågat dom hur läget varit under dagen, så har det varit lugnt. Låter perfekt! Viktigt att de finns där, men de ska såklart helst inte behöva ingripa …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.