Lite bilder från Hagfors, Älvstrandsgymnasiet

Bilder från Öppet Hus på Älvstrandsgymnasiet september 2010

Först, det här är, som synes, inga nytagna bilder, utan drygt tre år gamla. Hade dom liggande på externa hårddisken och kom idag på att lägga in dom här. Här är det knappast bilderna i sig som talar – utan motivet!

Först. Ledningen för Hagfors kommun har genom åren fått mycket skit och många gånger välbebefogad sådan, som t ex när dom dribblades bort bassjukhuset, försäljningsturerna runt Värmullsåsens skidanläggning (det sistnämnda är självfallet en avsevärt mindre förlust för kommunen jämfört med det förstnämnda …).

Men det har såklart även tagits bra beslut, inte minst satsningen på nya Älvstrandsgymnasiet! Ett viktigt steg för att få ungdomarna att i möjligaste mån genomgå sin gymnasieutbildning i Hagfors och inte minst det faktum att det verkar vara bra även ur ekonomisk synvinkel.

Efter färdigställandet ordnades Öppet Hus där september 2010. Då tog vi chansen att få se det nya gymnasiet inifrån – och det var en upplevelse. Jag blev riktigt imponerad! Vi hade kameran med oss och tog lite bilder som kan vara väl värda att se för alla som aldrig satt sin fot inne på nya Älvstrandsgymnasiet. Kolla här nedan … Bilderna visar självklart långt ifrån allt, enbart en del av vad vi fick se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.